DP program

DP program

by Đorđe | Category Tretman voda | Februar 24th, 2015


DP pumps
DP pumps

DP pums (Duijvelaar pompen) je fabrika pumpi iz Holandije, gde se nalazi kompletan pogon za razvoj, istarživanja i proizvodnju pumpi. Deo je najpoznatije svetske grupacije za proizvodnju pumpi KSB.

U zadnjih 50 godina razvoj pumpi je bio veoma dinamičan i DP pumps je odigrao veliku ulogu u tom razvoju. U holandiji je oko 50% svih booster sistema proizvedeno u DP pumps-u. Međunarodno poznato ime predstavlja sigurnost, kvalitet i pouzdanost u preko 100 zemalja širom sveta.

 

Snaga DP pumpsa je u tesnoj vezi znanja i poizvodnje, kao i dugogodišnjeg iskustva na terenu. Konstantno tehničko unapređivanje proizvoda, poboljšanje efikasnosti, prilagođavanje tržištu i potrebama pomaže DP pumps-u da održi visok kvalitet proizvoda.
DP pumps

Horizontalna višestepena pumpa
Višestepene horizontalne centrifugalne pumpe

Višestepene horizontalne pumpe serije DPHMC su dizajnirane za širok opseg aplikacija u transportu "čiste" vode. Izrađene od kvalitetnog livenog gvožđa i nerđajućeg čelika obezbeđuju dugogodišnji rad bez zastoja. Dizajn svih delova je zasnovan na visokoj efikasnosti vertikalnih višestepenih pumpi serije DPV i odgovaraju ErP direktivi za 2015. godinu sa minimalnim indeksom efikasnosti >=0,7.

Primena: booster sistemi, napajanje vodom stambenih objekata, zalivanja, cirkulacija rashladne vode, manje industrijske potrebe.
Višestepene centrifugalne pumpe
Višestepene vertikalne centrifugalne pumpe

Vertikalne, jednostepene ili višestepene centrifugalne pumpe su projektovane za transport čistih ili slabo agresivnih tečnosti. Usis i potis su linijski postavljeni, što olakšava instalaciju.Hidraulika pumpe se pogoni električnim motorom. Svi delovi hidraulike pumpe su od nerđajućeg čelika.

Modeli pumpi su DPV 2, 4, 6, 10, 15, 25 i 85 u varijantama od 50 ili 60 Hz, sa maksimalnim protokom do 132 m3/h i maksimalnom visinom dizanja 415 m.

Pumpe su takođe dostupne i u DPVCI varijanti koje su potapajuće i namenjene su za montažu na rezervoare. Idealne su za transport rashladnih i podmazujućih tečnosti iz rezervoara. Pumpe zadovoljavaju ErP direktivu EU.

Optimizovana konstrukcija pumpi omogućava maksimalnu efikasnost u odnosu na konkurentske proizvode.

Više detalja: višetepene centrifugalne pumpe DPV, Katalog višestepenih centrifugalnih pumpi (.pdf), Tehničke karakteristike višestepenih centrifugalnih pumpi (.pdf)
Booster sistemi
Booster i protivpožarni sistemi

Serija booster sistema se sastoji od standardnog Hydro unit sistema, Hydro unit HR i frekventno regulisanog Hydro unit FR sistema. Zahvaljujući naprednoj konstrukciji Hydto unit HR omogućava uštedu električne energije i do 60 %.

Svi sistemi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, kako se ni u kom slučaju ne bi doveo u pitanje kvalitet vode u kontaktu sa sistemom. Zbog toga su svi sistemi izvedeni u nerđajućem čeliku, a koriste se DPVE pumpe sa ugrađenim nepovratnim ventilom. Rezultat je da su sistemi veoma dugotrajni i odgovaraju budućim evropskim direktivama EU za vodu za piće.

Sistemi su laki i kompaktni, pa su jednostavni za transport, postavljanje i puštanje u rad. By pass, kojim su standardno opremljeni svi sistemi, je integrisan u sistem. DPVE pumpe koje se koriste su već opremljene nepovratnim ventilom i produženom osovinom motora rezultujući manjim dimenzijama i smanjenom težinom.

Više detalja: Katalog booster i protivpožarnih sistema (.pdf)

Muljne pumpe
Pumpe za muljnu i otpadnu vodu

Ispravan tretman otpadnih voda je jednako važan kao i tretman pitke vode. Dp pumps ima mnogo godina iskustva kada je u pitanju transport otpadnih voda.

DP pumps-ov širok opseg pumpi i veliki broj projekata potvrđuju ozbiljnost u transportu otpadne vode. Sigurnost i pouzdanost u radu su glavne karakteristike svih pumpi i zadovoljavaju najvišlje standarde.

Otpadne vode su veoma opsežno područje. Zbog toga DP pumps nudi široku paletu pumpi primenljivih u raznim uslovima rada u industriji, tretmanu otpadnih voda, kao i u domaćinstvima.

Muljne pumpe se nude u raznim varijantama sa vortex obrtnim kolom, meljačem ili sekačem i nude se u raznim varijantama i kapacitetima. Sve pumpe garantuju visoku pouzdanost koja prati sve DP pumps pumpe.

Više detalja: pumpe za muljnu i otpadnu vodu, Katalog pumpi za muljnu i otpadnu vodu (.pdf)

Adresa

  • CWT Bazeni za kupanje i tretman voda
  • Adresa: Trnava Čačak,
    32104
  • Email: tretmanvoda@gmail.com
  • Website: www.tretmanvoda.co.rs
  • Website: www.opremazabazene.co.rs
  • Mob: 066/209 720