Usluge

Projektovanje i izgranja bazena za kupanje (klikknite za detalje)

Pomažemo klijentima savetima u određivanju oblika, dimenzije i odabira bazena i opreme. Trudimo se da svakom klijentu omogućimo da napravi bazen u svom dvorištu. CWT vam omogućava da ugradite sami kupljenu opremu i tehniku. Svakom kupcu naše opreme, ako to želi da uradi sam, omogućavamo skicu i šemu za ugradnju opreme, tehnike i cevnog razvoda. Firma CWT, u svakom trenutku može da isporuči bilo koji deo opreme, tehnike, kao i rezervne delove. Iz ponude izdvajamo sledeće vrste bazena: - ukopne - građevinske (rezidencijalne i komercijalne)

Bazenska oprema i tehnika (klikknite za detalje)

Da bi Vaš bazen bio lep i funkcionalan, potrebno ga je dobro opremiti. Kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno: reflektore u raznim bojama, merdevine, skakaonice, usisivač, tuš... Ovo su samo neki od primera, ali ako vam je potrebno još nešto slobodno nas kontaktirajte. Firma CWT, u svakom trenutku može da isporuči bilo koji deo opreme, tehnike, kao i rezervne delove. Oprema koju prodajemo je od najpoznatijeg svetskog proizvođača kompanije Astralpool Kompletnu ponudu asortimana dodatne opreme možete pogledati (na engleskom jeziku) klikom na logo kompanije Astralpool

Hemija za održavanje bazenske vode (klikknite za detalje)

Da li ste znali da voda u vašem bazenu ne mora da se menja i po nekoliko godina ukoliko se koriste odgovarajuce hemikalije? Nudimo vam najveći izbor hemikalija, kao i uputstva za njihovo pravilno korišćenje. Neka od osnovnih uputstava možete preuzeti sa linkova ispod: 1. Uputstvo za korišćenje bazenskih hemikalija 2. Upotreba algicida, flokulatn i uporedna tabela za primenu hemijskih sredstava


Tretman voda i prečišćavanje vode (klikknite za detalje)

Firma CWT sa sopstvenim timom inženjera projektuje, montira, pušta u rad i održava sisteme za prečišćavanje vode. U saradnji sa renomiranim proizvođačima opreme u svoje sisteme ugrađujemo opremu vrhunskog kvaliteta i proverenih performansi. Spoj kvalitetnog proizvoda i iskustva u implementaciji čini našu ponudu uređaja i postrojenja vrhunskom u svetskim razmerama a konkurentnom na tržištu Balkana. Stručna podrška proizvođača komponenti i sistema za prečišćavanje vode kao i prisustvo naših inženjera u izvođenju i tokom ekspoatacije garantuje krajnjem korisniku dugoročno pouzdan rad instalisane opreme i prečišćenu vodu u skladu sa zahtevima. Sistemi za prečišćavanje vode: Pijaće vode za stanovništvo Kotlovske vode Procesne vode za prehrambenu industriju (sterilizacija, pasterizacija) Rashladnih sistema Ultra čiste vode Toplovodnih sistema Specifične potrebe u industrijskoj proizvodnji.

Vodoinstalaterski i elektro radovi

Firma CWT nudi svojim klijentima i sve vrste vodoinstalaterskih radova u šta spadaju montaža i zamena sanitarija, ugradnja tuš kabina, wc šolja, lavaboa, ugradnja u čišćenje bojlera i sl. izuzev postavljanja kanalizacije. Firma CWT takođe nudi i sve vrste intervencija na montaži električne instalacije u domaćinstvima kao i sve vrste intervencija na električnoj instalaciji. Ukoliko vam je potreban vodoinstalater, stojimo Vam na raspolaganju.

Servis bazena i sistema za tretman vode

Pored garancije koju dajemo na sve naše uredaje koje mi ugradimo, za iste je obezbeden servis kao i rezervni delovi. Našu servis službu čini tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom koji prate nove svetske trendove i tehnologije. Takođe, firma CWT nudi svojim klijentima i servis postojećih sistema i bazenske opreme koji nisu kupljeni kod nas po veoma pristupačnim cenama.

Adresa

  • CWT Bazeni za kupanje i tretman voda
  • Adresa: Trnava Čačak,
    32104
  • Email: tretmanvoda@gmail.com
  • Website: www.tretmanvoda.co.rs
  • Website: www.opremazabazene.co.rs
  • Mob: 066/209 720