O nama

Ko smo mi i šta radimo

CWT je SRPSKA firma koja je nastala udruživanjem tima mladih i veoma ambicioznih, profesionalnih i odgovornih ljudi, iza kojih stoji niz isprojektovanih, napravljenih i isporučenih bazena, kao i preko 50 uređaja iz programa tretmana i prečišćavanje vode (omekšivači, deferizatori, dehlorizatori, demineralizatori, dozirna tehnika, reversna osmoza i još puno toga). Ogromno praktično iskustvo iz oblasti bazena i bazenske tehnike kao i tretmana i prečišćavanje vode pomaže nam u rešavanju najkompleksnijih i najzahtevnijih situacija, koje se mogu pojaviti kao problem prilikom projektovanja, ali i praktične realizacije na terenu. Kontaktirajte nas i pružite nam zadovoljstvo da vam pomognemo da VAŠI SNOVI POSTANU STVARNOST i da vaš život dobije novu dimenziju uz CWT proizvode. .

Naše veštine

Stručnost
Kvalitet
Iskustvo
Ljubaznost

Zašto nas izabrati

  • Jer je oprema za prečišćavanje vode koju mi prodajemo i ugrađujemo proizvedena u Nemačkoj, Austriji i Italiji, a ne na "dalekom istoku"
  • Jer sistemom "ključ u ruke" garantrujemo sve izvedene radove, a ne samo na prodatu bazensku opremu
  • Jer na odrađene radove i ugrađenu bazensku opremu dobijate garanciju od 5 do 10 godina
  • Jer cena za koju potpišemo ugovor ostaje ista na kraju radova i primopredaji objekta
  • Jer mi nismo trgovina niti trgovci koji prodaju bazensku opremu i siteme za tretman voda o kojoj nemaju gotovo nikakvih praktičnih znanja niti iskustva
  • Jer imamo velikog iskustva u prodaji i gradnji bazena i hidromasažnih sistema kao i sistema za tretman voda
  • Jer smo lokalna kompanija u Čačku i nadohvat ruke ukoliko trebate stručnu pomoć i podršku
  • Jer smo dostupni 24 sata dnevno u službi za hitne intervencije
  • Jer je kvalitet naših projekata najviša na europskom tržištu te u industriji gradnje bazena, hidromasažnih kada i sauna


  U našoj bogatoj ponudi se nalazi oprema poznatih svetskih proizvođača kao što su Pentair, Etatron, Prominent i drugi. Od drugih firmi se izdvajamo kvalitetom opreme, niskom cenom i produženom garancijom.
  Ukoliko imate neki problem sa vodom, želite da napravite bazen za kupanje, ili Vam je potreban bilo kakav savet, slobodno nas pozovite, rado ćemo Vam izaći u susret.
  Stvaranje i održavanje baze zadovoljnih klijenata je deo naših poslovnih ciljeva. A to Vam upravo mi i garantujemo, Vaše zadovoljstvo naš je imperativ. Bilo bi nam izuzetno zadovoljstvo da upravo Vaš projekat obogati naš portfolio za još jedan besprekorno izgrađeni bazen, saunu ili sistem za tretman voda. Za sva eventualna pitanja stojimo Vam na raspolaganju...Mi smo tu zbog Vas!

Naše usluge

Naša osnovna delatnost je izrada bazena. Veliko iskustvo i ogroman broj završenih projekata nas svrstava u sam vrh izvođača za izgradnju bazena. Pružamo kompletnu uslugu svojim klijentima po sistemu "ključ u ruke", od idejnih rešenja, preko izrade projektne dokumentacije, izvođenja građevinskih radova, hidroizolacije, keramičkih radova i održavanja svih sistema.
Distribuiramo kompletnu bazensku opremu za izradu bazena, kao što su pumpe, filteri, mlaznice, skimeri, podvodna rasveta,reflektori, dozatori hemikalija, komandni i kontrolni uredaji, PVC-cevi, spojnice, fiting, izlivni elementi, algicidi i ostale hemikalije za tretman vode… Nudimo opremu renomiranih svetskih proizvodaca ASTRALPOOL i CEPEX…
Firma CWT sa sopstvenim timom inženjera projektuje, montira, pušta u rad i održava sisteme za tretman i prečišćavanje vode. U saradnji sa renomiranim proizvođačima opreme u svoje sisteme ugrađujemo opremu vrhunskog kvaliteta i proverenih performansi. Spoj kvalitetnog proizvoda i iskustva u implementaciji čini našu ponudu uređaja i postrojenja vrhunskom u svetskim razmerama a konkurentnom na tržištu Balkana. Stručna podrška proizvođača komponenti za prečišćavanje vode, kao i prisustvo naših inženjera u izvođenju i tokom ekspoatacije garantuje krajnjem korisniku dugoročno pouzdan rad instalisane opreme i prečišćenu vodu u skladu sa zahtevima.

Adresa

 • CWT Bazeni za kupanje i tretman voda
 • Adresa: Trnava Čačak,
  32104
 • Email: tretmanvoda@gmail.com
 • Website: www.tretmanvoda.co.rs
 • Website: www.opremazabazene.co.rs
 • Mob: 066/209 720